living in love and harmony..

Där ser man.

Så där ser man, SD in i riksdagen…  Jag undrar om alla de som röstat på SD verkligen är SD-are på riktigt eller om de åkt på en blåsning..  Det får man se nästa val, om de åker ut med buller och bång eller om de får vara kvar..

De blåa ser ut att vinna, om det inte händer något väldigt överraskande, och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Jag vill inte tillbaka till bidrags-Sverige, men jag tycker å andra sidan att sjuka människor ska få hjälp…

Dilemma.

Nu ska jag sova, och förmodligen vaknar jag inte upp till ett nytt sverige i morgon..

Godnatt.

 10,865 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.