living in love and harmony..

Då var det dags igen!

Efter nästan ett års uppehåll har jag plötsligt fått tillbaka blogglusten! I ett par veckors tid har jag med jämna mellanrum kikat in här och bläddrat runt lite och retat upp mig på hur sidan såg ut.

Så plötsligt bestämde jag mig. Jag gör om den! Och så kom blogglusten tillbaka med hull och hår.

 

Sagt och gjort, nu är den inte längre grön (hur jag tänkte då vet jag inte och tänker inte fundera på) utan lagom lila och med pluttiga ungar i headern. Det är mina tre gryn som jul-pussas, eller ja två av dem pussas iaf och den tredje skrattar hysteriskt.

 

Uppdaterat lite har jag gjort också. 

 

Byggprojekt har bytt namn och fått en egen meny, Bygga och Renovera,  och under ”Trädgården på framsidan” har jag äntligen lagt till murar-bilderna. Det är ju klart där nu, vi väntar bara på våren och blommorna…

 

Länkarna har också fått en egen meny, och där hittar man både Fredriks och Lanjelins nya websidor.

Spännande kan man tycka, men efter många ”om jag bara hade en fin hemsida..” suckar från de båda och hårt jobb från min sida så har det inte hänt så mycket med dem. Fina sidor utan mycket innehåll..

Jag hoppas de inte tror att JAG ska fixa innehållet med…

 

 

 

 11,007 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.