living in love and harmony..

Bilar utan bilder på insidan går bort

Jag sitter och letar bil på blocket. Min bil är inte mycket att hänga i julgranen så det är dags att skaffa sig en ny, helt klart.
Planen är då att köpa en familjebuss eller liknande, så det inte blir så himla trångt i bilen när man har barnstol i den.

Vad som stör mig enormt när jag letar bil på blocket, det är att det alltid är 700 bilder på bilen från utsidan, ur alla vinklar, närbilder på lacken och annat konstigt. Varför är det aldrig bilder från insidan? Det finns en massa saker jag vill veta om insidan. Hur många säten? Hur ser de ut? Hur stor är bagageluckan? Får det plats en barnvagn i den? + matkassar?
Jag har ingen lust att åka runt och titta på bilar utan att ha den blekaste aning om dessa saker.

Bilar utan bilder på insidan går därför bort, direkt. Jag har ingen brådska..

 11,106 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.