living in love and harmony..

Barnvagns-shopping utförd!

Japp, nu har vi varit och köpt in oss på en barnvagn. Jag har haft lite åsikter om detta med barnvagn, funktion och utseénde, och så har jag retat upp mig på att folk inte säljer ”hela kit” med det jag vill ha, utan bara delar. Jag ville ju då ha en vagn med ett chassi, liggdel, sittdel och bilbarnstolsdel, och för att inte tala om svängbara hjul som var ett måste. Helst skulle den då också i svart och limegrönt..

Ne, inga stora krav här inte, och inte särsilt specifika heller…  ehm…  🙂

Men nu i morse hittade jag en på blocket, med alla mina helt oansenliga krav..  är det inte fantastiskt!  Se så fin den är!

 
Med liggdel

 


med sittdel


och med bilbarnstolen!

Det följde också med en åkpåse och en skötväska, så nu är vagnbestyren avklarade.

Det mesta är faktiskt klart nu, säng, skötbord, vagn, kläder…  saknar bara vinterutstyrsel för Totte, och vardagsprylar typ blöjor osv..  men det kan man ju shoppa när som helst, ingen panik för det än.

Sköönt..   nu kan hon komma när hon vill, Totte. 

Iaf nu när hemmajoxet är klart, nu är det bara allt på jobbet som måste vara fixat innan jag drar på föräldraledighet… 

 10,770 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.