living in love and harmony..

Bananer mot kramp och sånt

Jag har inte druckit hallonbladste sedan i fredags eller när det nu var, men nu jäklar ska jag börja pimpla te så det sprutar ur öronen på mig. Ananas är rådet jag fått, men jag orkar bara inte stoppa i mig 7 stycken stora ananasar, hur gott det än är..

Så hallonbladste får det bli. Det lustiga är att när man druckit halva koppen, så får man ont i ryggen har jag märkt. Hejja hejja, kanske funkar det på vissa muskler iaf 🙂

Men jag har kommit fram till att om jag ska få fart på totteplopping så måste jag kanske låta bli bananerna. Om man får kramp/sendrag i vader osv, vilket jag får när jag är i ett sådant välsignat tillstånd som jag befinner mig i, så ska man äta en banan om dagen. Av någon anledning så håller bananerna sendraget borta, varför vet jag inte men funkar fint gör det.

Men vill man ha sammandragningar kanske man ska låta bli dem…  Så får det bli. Inga bananer, men hinkvis med hallonbladste. Och i morgon ska jag köpa in mig på åtminståne en ananas, om det finns förstås.

 11,112 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.