living in love and harmony..

Att erkänna faderskap på familjerättsbyrån

I dag var Fredrik o jag på familjerättsbyrån för att han skulle erkänna faderskap för Totte.

Jag har hört skräckhistorier om detta besök på familjerättsbyrån, om folk som fått en massa kränkande frågor från elaka kärringar, så jag var full-laddad med giftiga kommentarer…

Dessa fick jag dock inget bruk för alls, det hela var mycket formellt och inte ett dugg kränkande. Vi kom dit, tog i hand och sedan fick vi skriva på en del papper, och så bevittnade två damer Fredriks namnteckning och sedan var det hela klart.

Mycket smärtfritt alltså.

Värre var det att åka dit. Jag åkte ifrån jobbet i god tid, så god tid att jag skulle komma för tidigt var tanken. Men så var det naturligtvis någon som kört åt skogen på E4:an så det var kö i flera kilometer. Ingen var skadad iaf så jag kunde gräma mig över köerna i lugn och ro och utan att få skuldkänslor. För att slippa dessa köer körde jag av E4:an för att åka småvägarna istället, och det gick hur bra som helst, tills en liten minibuss behagade köra in i en taxi ett par bilar före mig, och då blev det stopp igen. Jag var vid det laget färdig att överge bilen och gå resten av vägen.. 

Men jag kom fram, precis inom den akademiska kvarten…  Det var tur 🙂 Och kanske slapp vi alla kränkande frågor för att jag kom för sent..  damen ville kanske gå hem.

 10,861 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.