living in love and harmony..

Återbesök hos Gud.

I dag var jag på återbesök hos Kiropraktor-Fredrik, och han har knäckt mig lite här och var idag. Lite i foten, lite i nacken, lite i ryggen och så drog han i ena benet.

Ryggen är nu tusenfalt bättre än samma tid i går, och hör och häpna! Jag kan stå RAK  🙂 Det är helt fantastiskt!

Varje gång jag åker dit och lägger mig på behandlingsbänken är jag övertygad om att han kommer att slita armar, ben och huvud av mig och lägga dem i en liten hög medan jag långsamt kvider till döds, men det händer aldrig.

Jag vet inte varför men jag är livrädd varje gång, det är lite läskigt att lämna ut sig så där totalt och tappa kontrollen över sin egen kropp. Förmodligen är det så att man har så ont när man kommer dit, och man är rädd att det ska göra än mer ont att bli bänd, vänd och vriden på, att ska bli värre.

Det blir det aldrig, det har aldrig gjort ont någonstans när han fixar och donar, det är så skönt att känna hur alla benen bara rasslar på plats i kroppen när han vrider och vänder på en.

Denna rädsla kan man kanske spåra till sjukvård och läkare tror jag.. och tandläkare.  Går man till en läkare och säger ” jag har ont här” så börjar de klämma och känna precis där man har ont, utan hänsyn till att det faktiskt gör ont, och sen får man veta att man ska vila lite och sedan ska man bli frisk. Och sen går man därifrån, inte ett dugg klokare, och inte det minsta lilla friskare.

Hos tandläkaren fungerar det likadant, de säger åt en att  “vifta med handen om det gör ont så slutar jag direkt”. Och sen ligger man där och vevar hysteriskt med hela armen, men inte slutar de för det. “Det är ju bara lite lite kvar”…

Hos Kiropraktorn, ja där säger man “jag har ont här” och pekar på armen och så tittar han lite, känner försiktigt, och sedan går han och vrider om örat eller foten och så vips! är armen bra igen. Och så går man därifrån, och är både klokare och friskare.

Kiropraktorer borde helt klart införlivas i sjukvården, finnas på alla vårdcentraler, och vara extremt högavlönade, och så borde man tituelera dem “gud”. (säger Hanna iaf  🙂  )

10,001 total views, 4 views today

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
 • Nya tag
    Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i …
    2017/09/11
 • En utbränd Aspie
  “Människor är väldigt påfrestande. Det är därför så många i …
    2017/06/01
 • Rörig dag idag.
  I dag fick Fredrik sin andra kur av de två …
    2017/05/23
 • Mycket nu.
  Det är mycket nu.  Krisberedskap. Prepping. Cellgifter. Vår.   Jag flydde …
    2017/05/12
 • Hur finns man?
  “Säg till om jag kan göra något, jag finns här …
    2017/04/30
 • Ja e inte bitter…
  I natt gick en till av “mina” cancer-kollegor vidare. Eller hur …
    2017/04/29
 • No more
  Det var ju meningen att Fredrik skulle få sig en …
    2017/04/27
 • Snyggaste karln i stan
  Cytostatikan har ju den lilla biverkningen att håret faller av …
    2017/04/24
 • Party i kroppen
  Nu är det en vecka sedan Fredrik fick två olika …
    2017/04/20
 • Hulkmedel önskas
  I dag är kropp och själ väl synkade för en …
    2017/04/12
 • Mirakel tar tid
  Så var det gjort. Sammanlagt 4,5 timmars cellgiftdropp rakt in …
    2017/04/11
 • På tisdag är det dags
    Idag flödar ångesten fritt här i huset.  Om exakt …
    2017/04/04
 • Jag är i djup skuld
  Jag känner mig så här. Hela insidan är full av …
    2017/03/29
 • Nu är den slut
  Ja nu är den slut, energin. Det här inlägget har …
    2017/03/28
 • Dagens känga
  Dagens känga går till Mercedes Benz i Kista.  Fredrik fick …
    2017/03/24
 • Såklart de kånkar.
  Nu har ett köpcentrum gått i konkurs!  Underbart säger jag …
    2017/03/23
 • Som man bäddar får man ligga
  Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet. Den …
    2017/03/22
 • Hus till hästarna
  Tuva vill att pappa bygger ett sånt här hus till …
    2017/03/18
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.
Besökarnas kommentarer
Blandat ur Arkivet