living in love and harmony..

Återbesök hos Gud.

I dag var jag på återbesök hos Kiropraktor-Fredrik, och han har knäckt mig lite här och var idag. Lite i foten, lite i nacken, lite i ryggen och så drog han i ena benet.

Ryggen är nu tusenfalt bättre än samma tid i går, och hör och häpna! Jag kan stå RAK  🙂 Det är helt fantastiskt!

Varje gång jag åker dit och lägger mig på behandlingsbänken är jag övertygad om att han kommer att slita armar, ben och huvud av mig och lägga dem i en liten hög medan jag långsamt kvider till döds, men det händer aldrig.

Jag vet inte varför men jag är livrädd varje gång, det är lite läskigt att lämna ut sig så där totalt och tappa kontrollen över sin egen kropp. Förmodligen är det så att man har så ont när man kommer dit, och man är rädd att det ska göra än mer ont att bli bänd, vänd och vriden på, att ska bli värre.

Det blir det aldrig, det har aldrig gjort ont någonstans när han fixar och donar, det är så skönt att känna hur alla benen bara rasslar på plats i kroppen när han vrider och vänder på en.

Denna rädsla kan man kanske spåra till sjukvård och läkare tror jag.. och tandläkare.  Går man till en läkare och säger ” jag har ont här” så börjar de klämma och känna precis där man har ont, utan hänsyn till att det faktiskt gör ont, och sen får man veta att man ska vila lite och sedan ska man bli frisk. Och sen går man därifrån, inte ett dugg klokare, och inte det minsta lilla friskare.

Hos tandläkaren fungerar det likadant, de säger åt en att  ”vifta med handen om det gör ont så slutar jag direkt”. Och sen ligger man där och vevar hysteriskt med hela armen, men inte slutar de för det. ”Det är ju bara lite lite kvar”…

Hos Kiropraktorn, ja där säger man ”jag har ont här” och pekar på armen och så tittar han lite, känner försiktigt, och sedan går han och vrider om örat eller foten och så vips! är armen bra igen. Och så går man därifrån, och är både klokare och friskare.

Kiropraktorer borde helt klart införlivas i sjukvården, finnas på alla vårdcentraler, och vara extremt högavlönade, och så borde man tituelera dem ”gud”. (säger Hanna iaf  🙂  )

 10,932 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.