living in love and harmony..

Andra bullar!

Jag tänkte, att när jag blir föräldraledig igen då har jag hur mycket tid som helst att blogga. Jag har nu varit föräldraledig i snart fem veckor och det har varit fullt ös hela tiden…  ingen bloggtid här inte. Om man inte TAR den, vilket jag gör nu. Så nu jäklar blir det andra bullar av (vilket uttryck egentligen…?!) för nu tänker jag banne mig ta mig tid så ofta jag vill, inte bara tänka på det..

Hur som helst har det hänt ett och annat här hemma, det har varit vår och då måste man ju pyssla i trädgården.

Jag har byggt en sandlåda åt Tuva, shoppat loss på lite leksaker åt henne och ett pluttigt litet trädgårdsbord med parasoll är också inköpt och ihopskruvat. 8 säckar sand gick det åt till sandlådan, 8 st 20 kilos-säckar! Det var tungt vill jag lova och inget jag gärna gör om.

Tuva var mycket skeptisk till sandlådan i början, hon ville inte sätta ner händerna i sanden, så när hon skulle i och ur den hade hon enorma problem… 🙂
Nu är det roligt tycker hon, och hon hjälper gladeligen till med jordförbättring i gräsmattan genom att ösa ur all sand ur sandlådan. Sand är bra för gräsmattor.

Detta innebär ju förstås att jag förmodligen får göra ett nytt race till plantagen och köpa mera 20-kilos säckar med sand…. men det tar kanske ett tag innan hon öst ut så mycket sand att jag måste fylla på.

sandlada

 

 

 11,097 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.