living in love and harmony..

Ananas eller ricinolja, det är frågan.

Så, nu har jag skapat en liten omröstning om hur man ska få igång förlossningar, så var vänlig att rösta. Jag står ju bara inte ut längre, det här är hur jobbigt som helst.

Barnmorskan sa att vi ska ha sex, men då jag nu blir lite indiskret kan jag ju tala om att jag numera är förvandlad till Madonna Med Mage med STORA M och därmed har alla kroppsdelar utom huvud och mage mirakulöst försvunnit från mig i Fredriks ögon. Hade man inte pratat med del av huvudet hade förmodligen det också försvunnit..

Så, ananas eller ricinolja, det är frågan.

 10,968 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.