living in love and harmony..

Alltså,,, nu får de ta sig i kragen

Vet ni hur många som googlar på uterumsbelysning? Jag gnällde om detta med uterumsbelysning i det här inlägget, och när nu jag ibland kollar mina loggar för att se hur folk har hittat hit, så står det så här på var och varannan rad:

mavikologg

Det innebär att det finns folk som googlar på just uterumsbelysning och hoppfullt klickar på min sida för att förmodligen hitta en fin lampa att ha i uterummet. Jag är ledsen att göra dem besvikna eftersom inte heller jag säljer sånt. Det gör de bara i affärerna utomlands.

Men jag fattar inte, om man är i en branch som säljer prylar, ex lampor, håller man inte koll på vad folk googlar på?? Eller vad folk vill ha? Eller ger de f*n att sälja sånt folk vill ha bara för att jäklas?

Helt klart är detta en branch att slå sig in i, det finns inte en enda fin taklampa för utomhusbruk i hela Sverige.
Så sätt igång bara. Du kommer att bli rik. Stormrik.  

 11,468 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.