living in love and harmony..

Å, Shit! , sa försäljaren från Tre

Vi var på Coop i dag, jag och tjejjerna. Vid entrén, stod det 2 unga killar som sålde nåt abbonnemang, och den ena trodde han var smart…  Han kom fram till mig, förmodligen med avsikt att försöka pracka på mig en telefon och ett abbonnemang av nåt slag, och bad att få ställa en fråga.

”Visst” sa jag, och han frågar” vad ska jag köpa till min mamma i 50 års present?”  Jag pekar då på Lanjelins rosa öga och säger ”en lins!” .  ”Å shit”  utbrast killen, och stirrade på Lanjelin, hennes rosa öga och svartvita hår…  Jag har aldrig någonsin sett en försäljare att tappa målföret, detta var första gången!

Och vi slapp undan utan att bli påprackade någonting alls, vi smet innan han hann få tillbaka målföret  🙂

Hejja Lanjelin, jag ska nog också köpa rosa linser.

 

 11,335 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.