living in love and harmony..

3 veckor kvar, ångestveckor..

Om tre veckor ska jag börja jobba igen, och Fredrik ska vara hemma med Tuva i 6 månader..  Det ger mig massor med ångest. Det är inte det att Fredrik är en dålig pappa eller så, för det är han inte, han är en superbra pappa..  Det är det att JAG kommer att sakna henne en massa och hon är så liten än..

Och så oroar jag mig för att hon ska sakna mig. Såklart hon kommer att göra det, som det är nu så kryper hon skrikandes efter mig bara jag lämnar rummet hon är i.. så vad kommer hon att tänka om mig när jag sedan är borta hela dagarna?

Jag vill verkligen inte börja jobba igen, för både min och Tuvas skull. Aldrig mer. Eller. Jag vill vara hemma tills hon börjar dagis, vid tre års ålder, 4 timmar om dagen…  då kan jag jobba lite. Och sen när hon börjar skolan kan jag jobba lite mer..

Ge mig en miljard eller två någon, så jag kan vara hemma med min bebis.

 10,831 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.