living in love and harmony..

2 dagar kvar.

På söndag ska Tuva bli döpt. När jag hör talas om döpning så tänker jag alltid på en av böckerna i Sandemos ”Sagan om Isfolket”, där lilla Sol, 2 år, förnärmat förklarar för alla som vill höra på att ”Prästfan skvätte vatten på mig”..

Tuva lär inte säga så mycket iaf, möjligtvis kommer hon högljutt klaga över att hon inte får bada eller åtminståne plaska i dopfunten. Hon gillar att plaska, men mest gillar hon att hoppa, särsilt i badkaret. Det finns inget roligare än att hoppa i badkaret så det skvätter vatten precis överallt. Hon kommer förmodligen bli en sådan där unge som ska hoppa i varenda vattenpöl hon ser så fort hon kan gå. Inköp av galonisar och gummistövler torde ligga högt upp på listan då..

På söndag blir det hur som helst dop, och jag har haft en del att styra och ställa med. Och naturligtvis rör jag till det. Jag beställde sex stycken åttabitars tårtor istället för åtta stycken sexbitars, jag kom på idag att har man åtta tårtor bör man ha åtta tårtspadar också vilket vi inte har, jag har köpt saft för att blanda till alla barnen men har bara fula tupperwarekannor att hälla den i..

Dessutom har jag ändrat mig helt vad gäller programmet i kyrkan, så i morgon får jag jaga prästen och hoppas han svarar i telefon fast det är lördag..

Jag har iaf i morgon på mig att fixa allt det där.. Tur att det är lördag så Fredrik är hemma och kan ta hand om Tuva. Och släkten som kommer under dagen…

Tuva Charlie Isabel ska hon heta. ( Eller heter redan, skatteverket har ju redan fått uppgifterna.)

 

 11,050 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.