living in love and harmony..

2 dagar kvar.

På söndag ska Tuva bli döpt. När jag hör talas om döpning så tänker jag alltid på en av böckerna i Sandemos “Sagan om Isfolket”, där lilla Sol, 2 år, förnärmat förklarar för alla som vill höra på att “Prästfan skvätte vatten på mig”..

Tuva lär inte säga så mycket iaf, möjligtvis kommer hon högljutt klaga över att hon inte får bada eller åtminståne plaska i dopfunten. Hon gillar att plaska, men mest gillar hon att hoppa, särsilt i badkaret. Det finns inget roligare än att hoppa i badkaret så det skvätter vatten precis överallt. Hon kommer förmodligen bli en sådan där unge som ska hoppa i varenda vattenpöl hon ser så fort hon kan gå. Inköp av galonisar och gummistövler torde ligga högt upp på listan då..

På söndag blir det hur som helst dop, och jag har haft en del att styra och ställa med. Och naturligtvis rör jag till det. Jag beställde sex stycken åttabitars tårtor istället för åtta stycken sexbitars, jag kom på idag att har man åtta tårtor bör man ha åtta tårtspadar också vilket vi inte har, jag har köpt saft för att blanda till alla barnen men har bara fula tupperwarekannor att hälla den i..

Dessutom har jag ändrat mig helt vad gäller programmet i kyrkan, så i morgon får jag jaga prästen och hoppas han svarar i telefon fast det är lördag..

Jag har iaf i morgon på mig att fixa allt det där.. Tur att det är lördag så Fredrik är hemma och kan ta hand om Tuva. Och släkten som kommer under dagen…

Tuva Charlie Isabel ska hon heta. ( Eller heter redan, skatteverket har ju redan fått uppgifterna.)

 

6,511 total views, 5 views today

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
 • Nya tag
    Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i …
    2017/09/11
 • En utbränd Aspie
  “Människor är väldigt påfrestande. Det är därför så många i …
    2017/06/01
 • Rörig dag idag.
  I dag fick Fredrik sin andra kur av de två …
    2017/05/23
 • Mycket nu.
  Det är mycket nu.  Krisberedskap. Prepping. Cellgifter. Vår.   Jag flydde …
    2017/05/12
 • Hur finns man?
  “Säg till om jag kan göra något, jag finns här …
    2017/04/30
 • Ja e inte bitter…
  I natt gick en till av “mina” cancer-kollegor vidare. Eller hur …
    2017/04/29
 • No more
  Det var ju meningen att Fredrik skulle få sig en …
    2017/04/27
 • Snyggaste karln i stan
  Cytostatikan har ju den lilla biverkningen att håret faller av …
    2017/04/24
 • Party i kroppen
  Nu är det en vecka sedan Fredrik fick två olika …
    2017/04/20
 • Hulkmedel önskas
  I dag är kropp och själ väl synkade för en …
    2017/04/12
 • Mirakel tar tid
  Så var det gjort. Sammanlagt 4,5 timmars cellgiftdropp rakt in …
    2017/04/11
 • På tisdag är det dags
    Idag flödar ångesten fritt här i huset.  Om exakt …
    2017/04/04
 • Jag är i djup skuld
  Jag känner mig så här. Hela insidan är full av …
    2017/03/29
 • Nu är den slut
  Ja nu är den slut, energin. Det här inlägget har …
    2017/03/28
 • Dagens känga
  Dagens känga går till Mercedes Benz i Kista.  Fredrik fick …
    2017/03/24
 • Såklart de kånkar.
  Nu har ett köpcentrum gått i konkurs!  Underbart säger jag …
    2017/03/23
 • Som man bäddar får man ligga
  Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet. Den …
    2017/03/22
 • Hus till hästarna
  Tuva vill att pappa bygger ett sånt här hus till …
    2017/03/18
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.
Besökarnas kommentarer
Blandat ur Arkivet