living in love and harmony..

1:a April!

happy-cartoon-elephant-coloring-page

I dag är det första april, och jag har lite ångest för att jag inte lurat i ungarna någonting kul alls. Jag får nöja mig med att minnas den gången jag lurade dem om elefanterna….

🙂

Jag talade om för dem att det hade kommit cirkus till stan, och att vagnen med elefanterna hade vält, och alla elefanterna kom lösa och orsakade fullständig kaos på Sveavägen i stan. De blev både upprörda och imponerade, och sedan ringde telefonen och jag glömde därmed bort att säga ”första april” osv till dem.

Det kom jag på dagen efter, och när jag glad i hågen talade om det för dem blev Lanjelin skitsur och väste ilsket åt mig.. ”tänk om jag hade talat om det för någon!!!” och Stefanie blev jättebesviken, hon gillade tanken på alla elefanterna som löpte amok på Sveavägen..

 Sedan blev det sommar, och när vi var på husvagnssemester så satt jag och läste i tidningen, att det kommit en cirkus till någon liten stad i norrland, och där hade elefantvagen vält, och elefanterna hade kommit lösa mitt i stan…  Och jag tyckte det var roligt såklart och berättade de för ungarna…

”oh yeah!” sa Lanjelin buttert, ” och det vill du att jag ska tro på!”

Och det gjorde hon, när hon fick se tidningen. Då blev hon ännu mera butter, och idag vill hon inte höra talas om välta elefantvagnar.

🙂

 11,306 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.